Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g27g30kcal5.8g0g0.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Herkkusieni 11g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g84kcal12.6g2g2.4g0.6g
Valittu annoskoko75g42kcal6.3g1g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g21kcal3.2g0.5g0.6g0.2g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006