Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka1.5g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g8.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g11g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g8.1kcal0g0g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kiinankaali 19g3.7kcal0.3g0.4g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g46kcal1.2g5.2g2.2g1g
Valittu annoskoko75g23kcal0.6g2.6g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g12kcal0.3g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.8g3.5g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929