Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 5.8g31kcal0.1g0g3.5g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.2g6kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g24kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Grahamjauho 5.8g19kcal0.6g3.5g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 23g10kcal0.1g1.5g0.1g0.8g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g4.7g5.5kcal0.1g0.2g0.5g0g
Rahka Milbona12g8kcal1.4g0.5g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.3kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g283kcal8g37g10.2g3.2g
Valittu annoskoko75g141kcal4g18.5g5.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna37g71kcal2g9.3g2.6g0.8g
Arvot/100g100g190kcal5.4g24.8g6.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293163