Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g38g112kcal1.1g1.8g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g28g87kcal2.7g17.4g0.6g1.7g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g455kcal8.6g42.8g8.2g3.4g
Valittu annoskoko75g227kcal4.3g21.4g4.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna37g114kcal2.2g10.7g2.1g0.9g
Arvot/100g100g304kcal5.8g28.6g5.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384975