Lohinen ruis-riisirisotto

Kiehauta vesi ja liemikuutio kattilassa.

Lisää ruis-riisisekoitus ja keitä 15-20 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riiseihin.

Riisin kiehuessa kuori punasipuli ja omena.

Hienonna sipuli ja leikkaa omena pieniksi kuutioiksi.

Leikkaa myös graavilohi pieniksi paloiksi.

Revi rucolan lehdet pienemmiksi.

Kuumenna öljy pannulla ja kuumenna sipulia, omenaa ja herneitä.

Mausta kalamausteella.

Sekoita kuumaan ruis-riisisekoitukseen kasvisseos, lisää sekaan kala ja rucola.

Mausta sitruunamehulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Naanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sitruunamehu, laimentamaton1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g9g5kcal0.5g0.5g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Graavilohi, maustettu, annos 50g7g13kcal1g0.1g1g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 7g3.1kcal0g0.7g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Riisi & ruis (Risella)14g48kcal1.3g10g0.3g1.1g
Kasvisliemi kuutio vähärasvainen Maggi0.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Vesi33g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g145kcal5.6g22.8g3.2g2.4g
Valittu annoskoko75g73kcal2.8g11.4g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g36kcal1.4g5.7g0.8g0.6g
Arvot/100g100g98kcal3.8g15.3g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=66201