Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)21g38kcal4g0g2.3g0g
Hapukoor 20% (Alma)15g30kcal0.4g0.5g3g0g
Purjosipuli 2.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Voi 4.9g36kcal0.1g0g4g0g
Hapankorppu 11g37kcal1.1g6.6g0.2g1.7g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 3.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Liivate 1.3g4.4kcal1.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g311kcal14.4g16g20g3.4g
Valittu annoskoko75g156kcal7.2g8g10g1.7g
Annoskoko puolitettuna37g78kcal3.6g4g5g0.9g
Arvot/100g100g208kcal9.6g10.7g13.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254