Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g34g58kcal5.2g0g4.1g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 31g19kcal3.1g0.9g0.1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g4.7g0.5kcal0.1g0g0g4g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g218kcal17g1.8g15.6g8g
Valittu annoskoko75g109kcal8.5g0.9g7.8g4g
Annoskoko puolitettuna37g55kcal4.3g0.5g3.9g2g
Arvot/100g100g146kcal11.4g1.2g10.4g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609