Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 15g30kcal0.4g0.1g2.9g1g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Katkarapu, rainbow23g23kcal5.2g0g0.2g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio13g18kcal0.4g0.8g1.5g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g3.7g6.7kcal0.1g0.4g0.6g0g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g165kcal13g4.2g10.4g2.8g
Valittu annoskoko75g82kcal6.5g2.1g5.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g41kcal3.3g1.1g2.6g0.7g
Arvot/100g100g110kcal8.7g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430