Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 5%13g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Poronliha 9g12kcal2g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g128kcal8g3.6g8.8g0.4g
Valittu annoskoko75g64kcal4g1.8g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g32kcal2g0.9g2.2g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.4g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283