Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)8.2g17kcal1.1g0g1.4g0g
Pekoni, paistettu 2.7g14kcal0.4g0g1.4g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika punainen 4.6g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.6g1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 21g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Voi 1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.5g18kcal0.1g0.2g1.9g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g200kcal9.4g2.8g16.4g1.4g
Valittu annoskoko75g100kcal4.7g1.4g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g50kcal2.4g0.7g4.1g0.4g
Arvot/100g100g134kcal6.3g1.9g11g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614