Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g15g4.4kcal0.7g0.3g0g0.2g
Broilerifilee, marinoimaton15g16kcal3.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Maito, Kevyt22g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa7.3g22kcal1.7g0g1.7g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.7g7.1kcal0.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g138kcal16g3.6g6.6g0.6g
Valittu annoskoko75g69kcal8g1.8g3.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g35kcal4g0.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g92kcal10.7g2.4g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555