Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 56g15kcal0.9g2g0.1g1.1g
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g117kcal2.2g5.2g9.4g2.6g
Valittu annoskoko75g59kcal1.1g2.6g4.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna37g29kcal0.6g1.3g2.4g0.7g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180