Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Voi (perinteinen meijerivoi)2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Kananmuna, paistettu 29g59kcal3.7g0.1g4.9g0g
Pekoni rasvainen 11g40kcal1.3g0g3.9g0g
Ranskankerma Valio13g36kcal0.3g0.4g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g321kcal11.2g2.8g29.2g0.6g
Valittu annoskoko75g161kcal5.6g1.4g14.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g80kcal2.8g0.7g7.3g0.2g
Arvot/100g100g215kcal7.5g1.9g19.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240