Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Kuohukerma14g48kcal0.3g0.4g4.9g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.1g8.3kcal0g0g0.9g0g
Paprika punainen 7.1g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.7g0g1.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g7.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g266kcal18g2.2g20.2g0.4g
Valittu annoskoko75g133kcal9g1.1g10.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna38g67kcal4.5g0.6g5.1g0.1g
Arvot/100g100g178kcal12g1.5g13.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005