Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g7.3g13kcal0.2g0.6g1.1g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g18g30kcal3.5g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)18g64kcal2.3g12.7g0.3g0.6g
Plus maito (Valio), annos 100g3.6g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Ingman Pohjanpoika juusto5.5g22kcal1.3g0.1g1.7g0g
Tomaatti, tuore7.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi3.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g283kcal16.8g28.4g10.8g1.6g
Valittu annoskoko75g142kcal8.4g14.2g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g71kcal4.2g7.1g2.7g0.4g
Arvot/100g100g189kcal11.2g19g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445