Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ahven 12g10kcal2g0g0.2g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Kalaliemikuutio 0.3g1kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g66kcal5.2g6.2g2g0.6g
Valittu annoskoko75g33kcal2.6g3.1g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g17kcal1.3g1.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622