Broilerin rintafilee appelsiinikastikkeessa

Nuiji jokainen broilerinrinta kevyesti.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja nosta lihat siihen muutama kerrallaan niin, että täytät pannun pohjasta korkeintaan 2/3. Ruskista fileet joka puolelta.

Levitä fileet vierekkäin paistokasariin ja mausta pippurilla, hunajalla ja vähällä määrällä suolaa.

Lisää päälle itse puristettu appelsiinimehu tai tölkkimehu.

Kiehauta ja kääntele paloja välillä 5-10 minuuttia.

Alenna levyn lämpöä ja suurusta kastike pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää mausteeksi hiukan sokeria, jos kastike tuntuu happamelta, ja loputkin ohjeen mausteet (yrttisuola, rakuuna).

Hauduta lihat täysin kypsiksi kastikkeessaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee48g50kcal11.1g0g0.7g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Hunaja 2.2g7.2kcal0g1.8g0g0g
Appelsiinimehu, 2 dl22g10kcal0.1g2.2g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g162kcal22.4g9.4g3.8g0g
Valittu annoskoko75g81kcal11.2g4.7g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna37g41kcal5.6g2.4g1g0g
Arvot/100g100g108kcal15g6.3g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324007