Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g5.9g26kcal0.2g0.2g2.7g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g47g16kcal1.2g1.6g0.2g1.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g5.9g3.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g7g23kcal1.6g0g1.6g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g8.5g5.9kcal1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g151kcal8.6g4.8g9.8g2.4g
Valittu annoskoko75g76kcal4.3g2.4g4.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna38g38kcal2.2g1.2g2.5g0.6g
Arvot/100g100g101kcal5.7g3.2g6.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945