Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 3.8g15kcal0g3.7g0g0g
Viinietikka balsami7.8g2.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy rainbow16g141kcal0g0g15.6g0g
Silakkafilee 47g67kcal7.5g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g452kcal15g7.6g39.6g0g
Valittu annoskoko75g226kcal7.5g3.8g19.8g0g
Annoskoko puolitettuna38g113kcal3.8g1.9g9.9g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794