Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Selleri, annos 50g4.7g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 7.2g1.2kcal0.2g0g0g0.2g
Pekoni rasvainen 4.4g17kcal0.5g0g1.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana150g71kcal3.2g3.4g4.6g1.4g
Valittu annoskoko75g35kcal1.6g1.7g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna38g18kcal0.8g0.9g1.2g0.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.3g3.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208