Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi125g563kcal8.1g75.1g26.3g3.9g
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl167g567kcal3.3g5g58.4g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g334g567kcal24g53.4g28.4g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Liivate 6.7g23kcal5.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g4512kcal83.6g307.6g328g7.8g
Valittu annoskoko740g2256kcal41.8g153.8g164g3.9g
Annoskoko puolitettuna370g1128kcal20.9g76.9g82g2g
Arvot/100g100g305kcal5.6g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626