Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g600g144kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Voi, 1 tl, 5 g100g730kcal1g1g80g0g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g2012kcal16.8g107.4g162.4g25.2g
Valittu annoskoko740g1006kcal8.4g53.7g81.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna370g503kcal4.2g26.9g40.6g6.3g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357