Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g215kcal6.4g43.8g0.8g2.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste31g113kcal9.1g0.5g8.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)125g344kcal20g1.3g28.8g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g94g13kcal1.8g0.4g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.6g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 125g57kcal3.8g6g1.9g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste63g225kcal18.1g1.1g17.5g0g
Basilika, tuore 8.1g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 19g37kcal0.3g0.3g3.8g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g3159kcal144g110.4g240.8g9.4g
Valittu annoskoko740g1580kcal72g55.2g120.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna370g790kcal36g27.6g60.2g2.4g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.5g16.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100