Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen62g16kcal0.6g2.9g0.2g1.2g
Kukkakaali 175g42kcal3.2g3.8g0.5g4g
Parsakaali brokkoli 172g60kcal7.9g3.3g0.5g4.3g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g156g187kcal5.3g5.6g15.6g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g16g53kcal3.1g0g4.5g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)19g72kcal5.4g0.4g5.4g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g125g312kcal22.5g0g25g0g
Voi, 1 tl, 5 g16g114kcal0.2g0.2g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1714kcal96.4g32.4g128.4g19g
Valittu annoskoko740g857kcal48.2g16.2g64.2g9.5g
Annoskoko puolitettuna370g429kcal24.1g8.1g32.1g4.8g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977