Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 62g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Hapankaali 250g70kcal2.7g10.7g0.5g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste125g31kcal1.1g6g0.4g3.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen125g174kcal23.7g0g8.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g799kcal57.2g62.2g32.2g20.8g
Valittu annoskoko740g399kcal28.6g31.1g16.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna370g200kcal14.3g15.6g8.1g5.2g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417