Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)1600g5536kcal192g1136g25.6g131.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen3200g3840kcal576g38.4g192g6.4g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Paprika punainen 640g187kcal6g28.8g2.6g12.2g
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia800g1200kcal136g0g72g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g23451kcal1890.2g2715.8g622.6g333.2g
Valittu annoskoko7400g11726kcal945.1g1357.9g311.3g166.6g
Annoskoko puolitettuna3700g5863kcal472.6g679g155.7g83.3g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109927