Mausteveikon Katkarapupiirakka

Kaulitse ruisperunataikina, laita vuokaan tavallisen piirakan tapaan.

Pistä katkaravut, ja sipuli päälle, ja sekoita ne keskenään.

Sekoita kananmuna, chilikastike, mausteet ja vesi, ja kaada päälle tasaisesti.

Pistä uuniin, ja paista miedolla lämmöllä.

Anna tasaantua hetki uunista ottamisen jälkeen ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g2001g7405kcal90.1g620.4g500.3g74.1g
Euroshopper kuorittuja katkarapuja2001g1561kcal336.2g0g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1021g1286kcal112.3g3.1g91.9g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g50g30kcal0.4g5.1g0.1g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2001g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 275g83kcal3.4g13.2g0.6g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g20765kcal1086.4g1290g1226.2g157.6g
Valittu annoskoko7400g10383kcal543.2g645g613.1g78.8g
Annoskoko puolitettuna3700g5191kcal271.6g322.5g306.6g39.4g
Arvot/100g100g140kcal7.3g8.7g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135674