Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g2003g2403kcal380.5g0g100.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g150g1352kcal0g0g150.2g0g
Tomaattimurska 4005g1178kcal22.4g212.3g8g76.1g
Sipuli (kuorittu)1001g270kcal13g48.1g2g17g
Valkosipuli 150g163kcal11.9g24.5g0.9g3.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g30g111kcal3.9g18.6g2.1g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g11066kcal867.8g622.4g528g203.2g
Valittu annoskoko7400g5533kcal433.9g311.2g264g101.6g
Annoskoko puolitettuna3700g2766kcal217g155.6g132g50.8g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431070