Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g6000g1440kcal72g204g12g126g
Voi, 1 tl, 5 g1000g7300kcal10g10g800g0g
Hunaja 400g1321kcal2g323.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g20123kcal168g1074.4g1624g252g
Valittu annoskoko7400g10061kcal84g537.2g812g126g
Annoskoko puolitettuna3700g5031kcal42g268.6g406g63g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357