Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1560g624kcal17.2g112.3g7.8g21.8g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1000g600kcal10g45g40g6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g800g200kcal8g45.6g0g20g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Chili mausteseos, Old El Paso20g56kcal1.6g9.8g1.2g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1600g1545kcal48.2g313.4g5.1g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14808g11794kcal798.8g1129g431.4g154.4g
Valittu annoskoko7404g5897kcal399.4g564.5g215.7g77.2g
Annoskoko puolitettuna3702g2949kcal199.7g282.3g107.9g38.6g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148185