Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1560g510kcal9.7g86.7g3.1g39.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 480g364kcal9g74g1g4.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1600g617kcal2.6g130.6g1.4g24g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g104g173kcal18.1g22.2g1.2g0.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 12g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g40g148kcal0.4g33.6g1.2g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14808g6187kcal123.2g737.6g256g139g
Valittu annoskoko7404g3094kcal61.6g368.8g128g69.5g
Annoskoko puolitettuna3702g1547kcal30.8g184.4g64g34.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548