Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g325g413kcal28g64.8g4.2g7.5g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)15g27kcal0.3g0.5g2.6g0.4g
Paseerattu tomaatti rainbow250g88kcal2.5g17.3g1.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton50g80kcal4g2g6.5g0g
Oltermanni 9% (Valio)36g76kcal11.2g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon15g35kcal2.1g0.2g2.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 40g91kcal2g7g5.6g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1482g1623kcal100.4g184.4g52.2g20.8g
Valittu annoskoko741g812kcal50.2g92.2g26.1g10.4g
Annoskoko puolitettuna371g406kcal25.1g46.1g13.1g5.2g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109872