Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.8g4.8g0.4g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g125g150kcal2.9g6g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1482g1041kcal57.6g45.2g67.6g13.8g
Valittu annoskoko741g520kcal28.8g22.6g33.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna371g260kcal14.4g11.3g16.9g3.5g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482