Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.3g18kcal0.6g0.4g1.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g208kcal23.8g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.8g0g0.3g
KEITTOJUURES Apetit pakaste125g33kcal1.1g6g0.4g2.9g
Peruna, vanha, kuorittu 156g119kcal2.9g24.2g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1483g762kcal57.2g62.8g29.2g9.6g
Valittu annoskoko741g381kcal28.6g31.4g14.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna371g191kcal14.3g15.7g7.3g2.4g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355