Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g40g360kcal0g0g40g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1599g2655kcal303.8g0g159.9g0g
Sipuli 584g177kcal7.3g28g1.2g9.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1159g209kcal6.5g29g4.6g8.1g
Tomaatti 560g127kcal3.1g19.3g1.7g7.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste 16g47kcal1.8g2.4g3.4g0.1g
Ruokosokeri20g82kcal0g20g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g1199g3958kcal191.9g743.6g24g72g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1999g588kcal11.2g105.9g4g38g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g16490kcal1057.6g1909.4g478g273.4g
Valittu annoskoko7416g8245kcal528.8g954.7g239g136.7g
Annoskoko puolitettuna3708g4123kcal264.4g477.4g119.5g68.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118413