Mustikkapiirakka

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdistä munavaahtoon.

Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

Kaada lopuksi päälle kermaviiliseos.

Paista noin tunti 175 asteessa uunin keskitasolla.

Tekemiseen kuluu noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Orava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, kultarypsi 902g4799kcal1.6g2.6g541.3g0g
Sokeri 767g3113kcal0g766.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1083g1359kcal119.1g2.8g97.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 541g1857kcal55.2g378.9g6.5g18.9g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 541g1813kcal0.3g441.7g0.3g7.6g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17.1g0g0.2g
Mustikka metsä- 1624g715kcal8.1g103.9g9.7g53.6g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1804g1083kcal57.7g128.1g36.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g108g433kcal0g107.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g30502kcal488.6g3896.8g1383.2g160.6g
Valittu annoskoko7416g15251kcal244.3g1948.4g691.6g80.3g
Annoskoko puolitettuna3708g7626kcal122.2g974.2g345.8g40.2g
Arvot/100g100g206kcal3.3g26.3g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131980