Pizza Special Laurendo Al Meira

Kuori n.5 pientä sipulia ja pilko (175g), kuori yksi valkosipulin kynsi.

Laita kuumaan pannuun n.15 g oliiviöljyä ja ruskista 500g vähärasvaista (7%) naudan paistijauhelihaa, sekä kuullota sipulit ennen jauhelihaa öljyssä.

Mausta mustapippurilla, suolalla (Fleur De Sel) ja aromimausteella.

Anna jäähtyä.

Pizzapohja:
Laita kulhoon 400g vähärasvaista maitorahkaa, 150g Arlan 12% kadett juustoraastetta, riko neljä kananmunaa, laita 8rkl (64g) Elovenan kauralese plus Beetaglukaania, 6 rkl (60g) Myllärin luomuruisjauhoa, 2 tl leivinjauhetta (10g), sekä 1 dl (100g) kylmää vettä ja sekoita hyvin.

Jaa pohja (950g) puoliksi ja levitä puoliskot (475g) kahdelle uunipellille leivinpaperin päälle.

Levittäminen käy hyvin esim.

ruokalusikalla.

Laita esikuumennettuun uuniin ja paista pohjia ilman täytteitä 225C uunissa n.10 minuuttia.

Älä polta! Pohjasta tulee uunissa kauniin ruskehtava.

Tee tomaattimurskasta ja tomaattipyreestä (1 prk molempia) tomaattikastike, jonka maustat provinssin yrteillä, suolalla (Fleur De Sel), aromimausteella.

Jaa tomaattikastike puoliksi ja levitä puoliskot molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita yksi purkki tonnikalaa molempiin pizzoihin.

Tonnikalaa vedessä (esim.

Abba, valikoituja fileepaloja vedessä).

Ota yksi iso paprika, poista siemenkota ja pilko pieniksi.

Ennen siemenkotaa n.266g ja sen jälkeen 185g.

Pilko kolme tomaattia (262g) ja jaa molempiin pizzoihin tasaisesti.

Jaa ruskistettu jauheliha ja sipulit ja levitä puolikkaat molempien pizzojen päälle tasaisesti.

Laita ananasrenkaita (363g) pilkottuna molempien pizzojen päälle (6 rengasta per pizza)

Ripottele pizzamaustetta ennen juustoraastetta

Laita molempiin pizzoihin 150g pussi Arlan 12% kadett juustoraastetta

Paista valmiit pizzat n.20 min. 225C uunissa ja tarjoile! :)

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3801g520kcal88.1g33.6g2.4g0g
Kadett juustoraaste (Arla)901g2072kcal261.2g22.5g108.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu480g605kcal52.8g1.4g43.2g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g128g410kcal23.1g55.1g10.9g23.1g
Ruisjauho,luomu (Helsingin mylly), annos 100g120g384kcal13.2g76.9g2.4g14.4g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa valikoituja fileepaloja vedessä, Abba681g749kcal170.1g0g6.8g0g
Naudan paistijauheliha 7%1001g1391kcal190.2g0g70.1g0g
Paprika keltainen 370g112kcal3.5g18.9g0.7g7.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g524g107kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Sainsburys chopped tomatoes with basil and oregani (Sainsburys), annos 390g775g194kcal10.1g34.1g1.5g9.3g
Tomaattipyree, Pirkka270g222kcal9.2g51.3g2.7g2.7g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Ananas, sokeriliemessä 727g535kcal3.6g120.6g0.7g8.7g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Oliiviöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g15420kcal1669.8g922g563.8g158.6g
Valittu annoskoko7416g7710kcal834.9g461g281.9g79.3g
Annoskoko puolitettuna3708g3855kcal417.5g230.5g141g39.7g
Arvot/100g100g104kcal11.3g6.2g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161365