Porkkanasosekeitto

Keitä kuoritut porkkanat ja perunat kasvisliemellä maistetussa vedessä.

Lisää loppuvaiheessa kypsennystä omenat.

Soseuta, kun on kypsää.

Lisää saostusaine ja keitä hetki.

Lisää ruokakerma ja mausta basilikalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2805g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1563g511kcal9.7g86.9g3.1g39.8g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 481g364kcal9g74.1g1g4.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1603g618kcal2.6g130.8g1.4g24g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g104g173kcal18.1g22.2g1.3g0.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 12g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)801g1282kcal21.6g21.6g120.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g40g148kcal0.4g33.7g1.2g0g
Basilika, tuore 8g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g6197kcal123.4g738.8g256.6g139g
Valittu annoskoko7416g3099kcal61.7g369.4g128.3g69.5g
Annoskoko puolitettuna3708g1549kcal30.9g184.7g64.2g34.8g
Arvot/100g100g42kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227548