Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1050g683kcal16.8g157.5g1.1g14.7g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä1200g816kcal37.2g144g8.4g36g
Atria broilerin fileesuikale naturell2100g2310kcal483g0g44.1g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g66g185kcal5.6g11.2g12.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g7987kcal1085.2g625.4g132.2g101.6g
Valittu annoskoko7416g3993kcal542.6g312.7g66.1g50.8g
Annoskoko puolitettuna3708g1997kcal271.3g156.4g33.1g25.4g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278084