Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1157g378kcal7.2g64.4g2.3g29.5g
Vehnäjauho puolikarkea 1129g3872kcal115g789.9g13.5g39.5g
Kananmuna kuorineen punnittu1181g1488kcal129.9g3.5g106.2g0g
Sokeri 1107g4492kcal0g1105.7g0g0g
Leivinjauhe 58g102kcal3g21.9g0g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g58g232kcal0g57.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g87g316kcal3g69.1g3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 456g4026kcal0g0g455.3g0g
Kardemumma, annos 2g29g90kcal3.2g19.7g2g8.1g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 1157g3447kcal214.8g28.9g277.8g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 289g2055kcal2.2g1.2g231.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g521g2083kcal0g520.8g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl188g1087kcal39.7g10g95g21.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g47335kcal1036g5384.8g2373.2g198.4g
Valittu annoskoko7416g23668kcal518g2692.4g1186.6g99.2g
Annoskoko puolitettuna3708g11834kcal259g1346.2g593.3g49.6g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318424