Kahden kalan keitto

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot (kala- tai kasvisliemi.

Laita suikalejuurekset ka kala palat ja anna hautua miedolla lämmöllä muutama minuutti.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja kuumenna kiehuvaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sarova
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Seitikuutiot Rainbow1080g756kcal183.6g0g3.2g0g
Lohikuutio (Apetit), annos 50g540g1085kcal110.7g0.5g72.4g0g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g720g1224kcal55.4g37.4g93.6g20.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1440g403kcal15.8g69.1g5.8g43.2g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g36g79kcal6.1g6.1g3.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g7096kcal743.2g226.2g356.4g127.2g
Valittu annoskoko7416g3548kcal371.6g113.1g178.2g63.6g
Annoskoko puolitettuna3708g1774kcal185.8g56.6g89.1g31.8g
Arvot/100g100g48kcal5g1.5g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347652