Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 899g928kcal31g161.8g9.5g26.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 494g621kcal54.4g1.3g44.6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1798g1079kcal66.5g131.2g36g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)441g1586kcal24.2g334.8g15.4g24.2g
Korppujauho 189g691kcal19.8g141.4g1.9g10g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3596g5969kcal683.2g0g359.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14832g21745kcal1758.2g1541g934g120.6g
Valittu annoskoko7416g10873kcal879.1g770.5g467g60.3g
Annoskoko puolitettuna3708g5436kcal439.6g385.3g233.5g30.2g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676