Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi351g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.6g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g35g123kcal4.6g24.5g0.5g1.9g
Tattarijauho, Vijatuote28g98kcal3.6g19.6g0.4g1.5g
Kaurahiutale 56g210kcal8.1g32g4.1g5.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g182g620kcal3.6g142.2g3.1g12.8g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2692kcal40.4g442g79.6g46.2g
Valittu annoskoko742g1346kcal20.2g221g39.8g23.1g
Annoskoko puolitettuna371g673kcal10.1g110.5g19.9g11.6g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041