Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g603g947kcal131.5g0g42.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena22g83kcal0.2g20.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Paprikajauhe 8.8g28kcal1.3g1.6g1.1g3.3g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 4.8g10kcal1.4g0.3g0.3g0.1g
Chili paprika punainen8.8g3.5kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2193kcal271.4g54.2g89g9.8g
Valittu annoskoko742g1096kcal135.7g27.1g44.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna371g548kcal67.9g13.6g22.3g2.5g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449