Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki350g196kcal29.7g17.5g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu84g106kcal9.2g0.3g7.6g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti32g154kcal7.7g10.5g9.1g8.9g
Soijajauho rasvainen 28g131kcal9.7g6.6g6.6g3.3g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 245g928kcal68.3g0g73.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g3039kcal249.6g72.4g195g24.4g
Valittu annoskoko742g1520kcal124.8g36.2g97.5g12.2g
Annoskoko puolitettuna371g760kcal62.4g18.1g48.8g6.1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595