Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 204g452kcal35.7g0g34.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g12g12kcal0.2g2.6g0.1g0.2g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g117g70kcal1g6.1g4.7g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino204g714kcal26.5g136.7g5.1g12.2g
Lihaliemkuutio maggi extra5.8g16kcal0.5g0.6g1.3g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g2621kcal128g294.4g101.2g26.4g
Valittu annoskoko742g1311kcal64g147.2g50.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna371g655kcal32g73.6g25.3g6.6g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339578