Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 236g180kcal4.4g36.6g0.5g2.4g
Jauheliha, sika-nauta 175g388kcal30.6g0g29.8g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka31g25kcal1g5.8g0.3g0.3g
Lihaliemi laimennettu 219g41kcal0g6.6g1.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g33g85kcal8.9g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g1472kcal91.6g103.6g75.2g7g
Valittu annoskoko742g736kcal45.8g51.8g37.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna371g368kcal22.9g25.9g18.8g1.8g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435978