Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)495g3562kcal0.5g0.5g395.7g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 141g403kcal21.9g0.3g35.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)106g21kcal0g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g7971kcal44.8g15.4g862g0g
Valittu annoskoko742g3985kcal22.4g7.7g431g0g
Annoskoko puolitettuna371g1993kcal11.2g3.9g215.5g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435