Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g81g23kcal0.5g4.8g0.2g2g
Kukkakaali 83g20kcal1.5g1.8g0.3g1.9g
Kalkkuna 83g164kcal26.2g0g6.4g0g
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g10g3.6kcal0g0.8g0g0g
Juuriselleri 63g20kcal0.8g2.9g0.1g1.9g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4.2g6.9kcal0.7g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g473kcal59.4g22.4g14.2g11.6g
Valittu annoskoko742g237kcal29.7g11.2g7.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna371g118kcal14.9g5.6g3.6g2.9g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309