Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys90g117kcal18g0g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Pakaste vihanneksia187g75kcal5.6g10.3g1.9g5.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1485g945kcal78g31.6g57g11.8g
Valittu annoskoko743g473kcal39g15.8g28.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna371g236kcal19.5g7.9g14.3g3g
Arvot/100g100g64kcal5.3g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298